Sağ Tarafta Bulunan Kategorilerden Dilediğiniz Bölümü Seçebilirsiniz.Yenilenen En Yeni Filmler ve Haberlerle İyi Vakit Geçirmenizi Diliyorum.İyi Eğlenceler

Admin

Lig TV.Yayın Maç Saatlerinde Açılır

Maça Doğru: Galatasaray - Eskişehirspor




Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Eskişehirspor'u Ali Sami Yen'de ağırlıyor. İki takım hakkında son bilgiler, istatistikler, hava durumu...

Stadyum: Ali Sami Yen
Tarih: 22 Mart 2009 / Saat: 19:00
Hakemler: Bünyamin Gezer, Serkan Gencerler, Ekrem Kan, Mustafa ilker Coşkun
Sakatlar: Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör, Tobias Linderoth, Serkan Çalık(Galatasaray)
Hava Durumu: Maç günü İstanbul'da yağışsız ama bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 11, en düşük ise 6 C derece olacak.
TV: Lig TV
İnternet: www.galatasaray.org

Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Trabzonspor 2-2 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Bursaspor
Konyaspor 0-1 Galatasaray
Galatasaray 2-5 Kocaelispor
Antalyaspor 1-0 Galatasaray

Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Eskişehirspor 1-2 Bursaspor
Kocaelispor 1-0 Eskişehirspor
Eskişehirspor 1-0 Kayserispor
Sivasspor 1-0 Eskişehirspor
Eskişehirspor 0-0 Gençlerbirliği

Galatasaray ve Eskişehirspor bugüne kadar lig tarihinde 45 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmaların 19'undan Galatasaray galip ayrılırken Eskişehirspor'un galibiyet sayısı 7'de kaldı. İki takımın eşitliği bozamadığı maç sayısı ise 19. Galatasaray rakibine 45 karşılaşmada 62 gol atmayı başarırken Eskişehirspor'un gol sayısı 42'de kaldı. İki takım arasında İstanbul'da oynanan 22 karşılaşmada ise Galatasaray 12 galibiyet aldı, 12 karşılaşma eşitlikle sonuçlandı ve Eskişehirspor 1 kez galip gelebildi. İstanbul'daki karşılaşmalarda oluşan gol istatistiğinde ise Galatasaray'ın 39'a 18 üstünlüğü bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Tu comentario será moderado la primera vez que lo hagas al igual que si incluyes enlaces. A partir de ahi no ser necesario si usas los mismos datos y mantienes la cordura. No se publicarán insultos, difamaciones o faltas de respeto hacia los lectores y comentaristas de este blog.