Sağ Tarafta Bulunan Kategorilerden Dilediğiniz Bölümü Seçebilirsiniz.Yenilenen En Yeni Filmler ve Haberlerle İyi Vakit Geçirmenizi Diliyorum.İyi Eğlenceler

Admin

Lig TV.Yayın Maç Saatlerinde Açılır

Maça Doğru: Trabzonspor - Galatasaray



Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor’la Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşılaşacak. İki takım hakkında son bilgiler, istatistikler, hava durumu...

Stadyum: Hüseyin Avni Aker
Tarih: 15 Mart 2009 / Saat: 19:00
Hakemler: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Baki Tuncay Akkın
Dördüncü Hakem: Koray Gençerler
Sakatlar: Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör, Tobias Linderoth, Murat Akça, Serkan Çalık (Galatasaray),
Hava Durumu: Maç günü Trabzon sağanak yağmurlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 11 C, en düşük ise 4 C derece olacak.
TV: Lig TV
İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray
Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonunda 23 maç sonunda 43 puan toplayan Galatasaray, puan tablosunda 5’inci sırada bulunuyor. Rakip filelere gönderdiği 46 golle ligin en golcü takımı olan Galatasaray, kendi kalesinde ise 29 gol gördü. 23 karşılaşmanın 13'ünden galibiyetle ayrılan, 4 karşılaşmada ise eşitliği bozamayan takımımız, 6 karşılaşmada mağlup oldu.

Bu sezon deplasmanda 12 maç yapan Galatasaray, 5 galibiyet alırken 2 kez berabere kaldı ve 5 karşılaşmada da mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda 17 gol bulan Galatasaray kendi kalesinde 15 gol gördü.

22 karşılaşma sonunda Galatasaray'ın en golcü oyuncusu 16 golle Milan Baros olurken, onu 8 golle Cassio Lincoln ve 6 golle Harry Kewell izliyor. Arda Turan'ın ise 5 golü bulunuyor. Galatasaray'ın en çok sahada kalan oyuncuları ise 1980 dakikayla Morgan De Sanctis. Galatasaray’da sahada en fazla kalan diğer isimler ise 1856 dakikayla Ayhan Akman ve 1760 dakikayla Arda Turan oldular.

Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Galatasaray 2-1 Bursaspor
Konyaspor 0-1 Galatasaray
Galatasaray 2-5 Kocaelispor
Antalyaspor 1-0 Galatasaray
Galatasaray 1-1 Kayserispor

Trabzonspor
Topladığı 45 puanla 3’üncü sırada bulunan Trabzonspor, 23 karşılaşmada 13 galibiyet alırken 6 kez rakipleriyle eşitliği bozamadı ve 4 karşılaşmada rakiplerine mağlup oldu. 23 karşılaşmada 30 gol bulan bordo mavili takım kendi kalesinde de 19 gol gördü.

Trabzonspor bu sezon Avni Aker’de oynadığı 11 karşılaşmada 6 kez galibiyete ulaşırken, 3 karşılaşmada rakipleriyle eşitliği bozamadı ve 2 karşılaşmada da sahadan mağlup ayrıldı. Trabzonspor iç saha karşılaşmalarında 13 kez gol bulurken, kendi kalesinde 9 gol
gördü.

Gökhan Ünal ve Umut Bulut attıkları 9’ar golle Trabzonspor'un en golcü isimleri oldular. Trabzonspor'da 22 maçın tamamında sahada kalan Rigobert Song 1980 dakikayla bordo mavililerin en çok forma giyen oyuncusu oldu. Song’u, 1910 dakikayla Gökhan Ünal ve 1840 dakikayla Cale izliyor.

Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Trabzonspor 0-1 Konyaspor
Antalyaspor 0-1 Trabzonspor
Trabzonspor 0-2 Denizlispor
Beşiktaş 1-1 Trabzonspor
Trabzonspor 2-1 Ankaragücü

0 yorum:

Yorum Gönder

Tu comentario será moderado la primera vez que lo hagas al igual que si incluyes enlaces. A partir de ahi no ser necesario si usas los mismos datos y mantienes la cordura. No se publicarán insultos, difamaciones o faltas de respeto hacia los lectores y comentaristas de este blog.